Kolacja: grecka zupa grochowa z czerwoną cebulą i cytryną
Dzisiejsza Kolacja: grecka Żółta zupa grochowa z czerwoną cebulą i cytryną może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 647 kalorii. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 127 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, oliwę z oliwek, cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Kolacja: Szybka, Lekka Francuska Zupa Cebulowa, Kolacja: francuska zupa cebulowa z anyżem gwiazdkowym, oraz Dziś Kolacja: zupa z cytryny i szafranu.
Instrukcje
1
Dodaj nasiona kminku na małej patelni ustawionej na średnim ogniu. Tosty aż bardzo pachnące, około jednej minuty. Wyłączyć ogień i zmielić kminek w młynku do przypraw lub zaprawy i tłuczek.
Wlać trzy łyżki oleju do dużego rondla ustawionego na średnim ogniu. Gdy olej mieni się, dodaj dwie szklanki pokrojonej w kostkę żółtej cebuli. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie półprzezroczysta i miękka, około ośmiu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać mielony kminek, dobrze wymieszać i gotować przez około minutę. Następnie dodaj żółty groszek i bulion. Włącz ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia,a następnie zmniejszyć ogień, aby utrzymać gotować. Gotować, aż groszek się rozpadnie, około jednej godziny.