Koktajl rabarbarowo-imbirowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc wypróbuj koktajl Rabarbarowo-imbirowy. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 1 i kosztuje 3,26 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 962 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Ten przepis od Serious Eats ma 236 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pikantne piwo imbirowe, sok z 1 limonki, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sernik Z Białą Czekoladą I Imbirem, Kruchy Imbir I Rabarbar, Koktajl Rabarbarowy, oraz Koktajl Z Bazylią Rabarbarową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondelku wymieszać rabarbar, wodę i cukier.
Podgrzać na dużym ogniu do wrzenia, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. Zmniejszyć na wolnym ogniu i nadal gotować, aż rabarbar rozpadnie, o 20 protokół.
Wyjąć z ognia i ostudzić. Odcedzić przez drobny sitko siatkowe. Syrop rabarbarowy będzie przechowywać przez tydzień w szczelnym pojemniku w lodówce.
Do koktajlu: w shakerze koktajlowym wypełnionym lodem połącz syrop rabarbarowy, wódkę i sok z limonki. Potrząsać przez 10 sekund.
Przelej do szklanki Typu collins wypełnionej lodem. Top z piwem imbirowym i udekorować klinem limonki.