Kokosowy Syrop Naleśnikowy

Kokosowy Syrop Naleśnikowy
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepisy do twojego pudełka z przepisami, Syrop z naleśników kokosowych może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,93 USD za porcję. To Śniadanie ma 870 kalorii, 3G białka, oraz 27g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Allrecipes wymaga mleka kokosowego, syropu kukurydzianego, cukru i kokosa. 1917 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak ogromny wynik spoonacular 33%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Stos naleśników z syropem, Babeczki Naleśnikowe Z Syropem Klonowym, oraz Niemiecki naleśnik z brzoskwiniami i syropem maślanym.

Instrukcje

1
Wymieszaj mleko kokosowe i skrobię kukurydzianą w rondlu, aż skrobia kukurydziana się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Wlać syrop kukurydziany, cukier i kokos; doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając. Gdy tylko mieszanina dojdzie do wrzenia, zdejmij z ognia. Pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
KokosKokos
CukierCukier
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn