Kokosowe Pavlovas z tropikalnymi owocami i lodami

Kokosowe Pavlovas z tropikalnymi owocami i lodami
Kokosowe Pavlovas z tropikalnymi owocami i lodami może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Jeśli masz cukier, kokos, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Crepes Kokosowe W / Tropikalne Owoce I Bananan Migdałowy Krem, Tropikalne owoce z pistacjami i kokosem, oraz Jak zrobić tropikalną kanapkę z lodami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Połączyć pierwsze 7 składników w misce; dobrze wymieszać i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieść pergamin na dużej blasze do pieczenia. Narysuj 6 (4-calowych) kółek na pergaminie. Obróć papier pergaminowy i zabezpiecz taśmą maskującą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodaj ekstrakt; beat dobrze. Stopniowo dodawać 2/3 szklanki cukru, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć Kokosowe do mieszaniny białka jaja. Mieszaninę białka jaj podzielić równomiernie między 6 narysowanych okręgów. Kształtuj bezy w gniazda z 1-calowymi bokami za pomocą tylnej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
6
Piec w 250 przez 1 godzinę lub do wyschnięcia. Wyłączyć piekarnik; schłodzić bezę w zamkniętym piekarniku co najmniej 4 godziny. Ostrożnie usuń bezowe gniazda z papieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Łyżka 1/4 szklanki lodów, w razie potrzeby, w każdym gnieździe bezowym, i top z około 2/3 szklanki mieszanki owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
8
Dekoruj gałązkami mięty, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn