Kokosowe Ciasto Z Pianką Kremowe Bezowe

Kokosowe Ciasto Z Pianką Kremowe Bezowe
Kokosowy krem Marshmallow beza ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 1129 kalorii, 15g białka, oraz 70 g tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje $2.48 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 158 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, białka, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kokosowe Ciasto Z Pianką Kremowe Bezowe, Kokosowe Ciasto Z Pianką Kremowe Bezowe, oraz Ciasto Bezowe Bananowo-Kokosowe.

Instrukcje

1
Do nadzienia połączyć lekki krem lub pół na pół i masło w rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasny KremJasny Krem
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W średniej misce, ubij razem cukier, 3 jajka, skrobia kukurydziana, wanilia i sól, aż skrobia kukurydziana całkowicie się rozpuści i mieszaninę dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Stopniowo dodawaj mieszaninę jajek do mieszaniny w rondlu, stale mieszając trzepaczką do drutu. Gotować, ciągle mieszając, około 1 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Dodać Pianki i 1/4 szklanki kokosa. Gotować i mieszać, aż pianki stopią się i mieszaninę dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
5
Wlać do skorupek ciasta. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
6
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Na bezę, w dużej misce, ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodawać cukier, niewielką ilość na raz, ubijając stale, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
9
Rozłóż połowę bezy na każdym cieście do krawędzi Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
10
Posypać 1/4 szklanki pozostałego kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
11
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 12 do 15 minut lub aż lekko rumiane. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Schłodzić resztki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia6
Magazyn