Klasyczna Francuska Zupa Cebulowa
Klasyczna francuska zupa cebulowa wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 481 kalorii. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Klasyczna Francuska Zupa Cebulowa, oraz Klasyczna Francuska Zupa Cebulowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i gotuj, aż lekko się zrumienią. Zmniejszyć ogień; gotować przez 30 do 40 minut, aż głęboki złoty, często mieszając.
Dodać bulion i sól. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut. Zupa z kadzi w 4 miseczkach odpornych na działanie pieca; każdą miseczkę wyłożyć kromką chleba tostowego i posypać serem.
Broil 4 cale od ciepła przez 2 do 3 minut, aż ser jest bąbelkowy i lekko złoty.