Kiwi Raita

Kiwi Raita
Kiwi Raita może być tylko przystawką, której szukasz. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz kolendrę, sól, jogurt i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj palak raitan lub easy szpinak raita / raita s, burhani raita, jak zrobić burhani raita / boorani raita, oraz cebula raita, jak zrobić cebulę raita | pyaaz ka raita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać jogurt, kminek, pieprz cayenne i sól w misce, aż jogurt będzie gładki. Złóż pokrojone w kostkę kiwi i kolendrę, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
KolendraKolendra
JogurtJogurt
KminekKminek
Kolorowe Ciastka Ryżowe MochiKolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 25 dolarów za butelkę.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Kwieciste, delikatne owoce limonki, jabłka i sosny jabłko z nutą ziół, przypraw i drożdży, miękkie w pierwszym smaku, pomimo żywej kwasowości, a następnie proste, świeże na podniebieniu, sypkie owoce, niuanse mineralne, dobra struktura i równowaga, średnie ciało i drobne minerały w pikantnym wykończeniu.Idealny towarzysz wielu przystawek, takich jak wędzony pstrąg, szynka, zimne warzywa, tapas, czy świeży marynowany kozi ser z ziołami; również bardzo dobry z grillem rybnym, owocami morza lub pieczonym kurczakiem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn