Kiwi Fruit Salsa Verde
Przepis owoce Kiwi Salsa Verde jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 30 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz Fresno chili, lekko kolendrę, owoce kiwi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kiwi Awokado Salsa Verde, Kiwi-Tomatillo Salsa Verde, oraz Ensalada de Pitaya, Kiwi, Y Mango (owoc smoka, kiwi i Mang dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obrać 2 owoce kiwi (około 7 oz. ogółem).
Pokrój 1 owoc kiwi na 1/4 cala kawałki i umieść w misce. W blenderze lub robocie kuchennym połącz pozostałe owoce kiwi, pokrój na kawałki, 1/4 szklanki lekko zapakowanej świeżej kolendry i 1 łyżkę soku z limonki. Wirować do pured; wymieszać z owocami w misce. Wymieszać 1 łyżkę mielonego świeżego czerwonego jalapeo lub Fresno chili i sól do smaku.
Jeśli sos do 1 dnia do przodu, przykryć i schłodzić.