Kimchi

Kimchi
Przepis Kimchi jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 22 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką wodę, kapustę napa, ząbki czosnku i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kolacja: Kimchi Jigae (Gulasz Kimchi), Czerwone małże Curry z puree z Kimchi z " książki kucharskiej Kimchi, oraz Smażone Kimchi z ryżem (Kimchi Bokkeumbap) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić kapustę i sól w dużej misce, rzucając delikatnie połączyć. Zważyć kapustę z inną miską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odstawić w temperaturze pokojowej 3 godziny, rzucając od czasu do czasu.
3
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Odcedzić i wycisnąć do sucha.
5
Połącz kapustę, wodę i pozostałe składniki. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn