Kiełbasa z kapustą i kukurydzą Sauté
Kiełbasa z kapustą i kukurydzą Sauté może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 749 kalorii, 28g białka, oraz 61 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.19 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, oliwę z oliwek, kiełbaski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Świeża kukurydza cukinia i kapusta Napa Saute, Kapusta Z Kapustą Sauté, oraz Kapusta Ananasowa Saute dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Nakłuć kiełbaski widelcem i gotować, obracając od czasu do czasu, aż rumiane, 10 do 12 protokół.
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju na patelni na średnim ogniu.
Dodać kapustę i cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 protokół.
Dodać ocet i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta będzie po prostu miękka, 3 do 4 protokół. Wymieszać kukurydzę, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.