Kiełbasa, koper włoski i Provolone Calzones
Kiełbasa, koper włoski i Provolone Calzones może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka wody, ostry ser provolone, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kiełbasa, koper włoski i Provolone Calzones, Sałatka z ogolonego kopru włoskiego z zielonymi oliwkami i Provolone, oraz Bakłażan I Koper Włoski Calzones.
Instrukcje
Zdjąć osłonkę z kiełbasy. Gotować kiełbasę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Dodaj koper włoski, paprykę i cebulę. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować przez 9 minut, często mieszając. Lekko schłodzić.
Równomiernie podzielić przygotowane ciasto na 6 równych porcji na lekko posypanej mąką powierzchni; każdy kawałek uformować w kulkę.
Rzuć każdą piłkę w 6-calowe koło.
Połączyć jajko i wodę z trzepaczką w małej misce.
Brush krawędzi każdego okręgu z mieszaniny jaj; rezerwy pozostałej mieszaniny jaj.
Umieść 2/3 szklanki mieszanki kiełbasy na połowie każdego koła, pozostawiając 1-calowy granicy i posypać każdy z 2 łyżki sera. Złożyć ciasto na mieszance kiełbasy, aż krawędzie prawie spełniają. Przynieś dolną krawędź nad górną krawędzią; zagniataj krawędzie ciasta palcami, tworząc krawędź.
Ułóż kalzony na blasze do pieczenia posypanej mąką kukurydzianą.
Blaty pędzla z zarezerwowaną mieszaniną jaj.
Piec w 450 przez 12 minut lub do złotego koloru.