Kiełbasa Gumbo Pot Pie Z Czosnkiem Ciasto Chlebowe
Przepis kiełbasa Gumbo Pot Pie z czosnkiem chleb skorupa może zaspokoić swoje pragnienie kreolski w przybliżeniu 30 minut. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 332 kalorie, 11g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, rosół z kurczaka, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smażyć pierwsze 3 składniki w piecu holenderskim na średnim ogniu 8 minut lub aż rumiane; wymieszać roux mix. Gotować, stale mieszając, 2 minuty. Pomidory wymieszać z 5 kolejnymi składnikami i doprowadzić do wrzenia.
Wlać do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali.
Wymieszać razem masło i czosnek; szczotkować po jednej stronie kromek chleba. Wymieszać kiełbasę równomiernie z kromkami chleba, z masłem do góry.
Piec, przykryty, w 425 przez 10 minut; odkryć i piec jeszcze 10 minut.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy Creole Instant Roux Tony 'ego Chachere' a
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Cajun w menu? Spróbuj sparować z Albarino, rosé Wine i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Możesz spróbować Torres Pazo das Bruxas Albarino. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Torres Pazo das Bruxas Albarino
Jaskrawożółty z zielonkawym brzegiem. Intensywnie aromatyczny z białymi nutami kwiatowymi, cytrusowymi i białymi brzoskwiniami. Dostępne, słodkie i hedonistyczne po wejściu. Wyróżnia się czystą kwasowością, która przenosi się na środek. Długie i trwałe na finiszu.Doskonały aperitif. Dobre z surowymi, gotowanymi lub grillowanymi owocami morza. Idealnie komponuje się z łagodnymi, białymi rybami. Jego żywe podniebienie zapewnia idealną równowagę z miękkimi kozimi serami.