Kiełbasa Grecka: Sheftalia
Przepis Grecki kiełbasa: Sheftalia może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 108 g tłuszczu, oraz w sumie 1084 kalorie. Ten przepis służy 3. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, caul tłuszczu, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Sheftalia (Cypryjska kiełbasa Jagnięca i wieprzowa), Kurczak "kiełbasa" z greckim Charoset, oraz Sałatka grecka ze szpinakiem i kiełbasą z kurczaka Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać mieloną wieprzowinę, cebulę, natkę pietruszki, sól i pieprz.
Napełnij miskę ciepłą wodą i dodaj ocet. Zanurz tłuszcz w wodzie i pozostań zanurzony przez 1 minutę, aby się umyć. Spłucz w zimnej wodzie. Ostrożnie otworzyć caul tłuszczu na czystej powierzchni roboczej i pokroić na 4 cale (10 cm) kwadraty.
Umieść niewielką skompresowaną garść kiełbasy w pobliżu krawędzi jednego kwadratu. Złóż boki i mocno zwiń. Powtórz z pozostałym mięsem i tłuszczem, aż będziesz miał około 10 kiełbas.
Przygotuj grill węglowy na duże ciepło.
Umieścić kiełbaski na szaszłyki.
Grilluj kiełbaski przez 20 minut, często obracając, aż Na Zewnątrz będzie chrupiące i ciemne, a wewnątrz nie będzie już różowy.