Kawowy Mostek W Stylu Texas
Przepis Kawa-przetarty Texas stylu mostek jest gotowy w około 7 godzin i 15 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 193 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz płasko cięty mostek, cebula w proszku, czosnek w proszku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty, Przystawka palona z kawą, oraz Kawa Po Turecku-Przetarty Mostek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrębki moczyć w wodzie co najmniej 1 godzinę; odcedzić.
Połącz kawę i następne 8 składników w misce. Pat mostek suche; pocierać mieszaniną kawy.
Wyjmij stojak do grilla i odstaw na bok. Przygotuj grill do pośredniego grillowania, podgrzewając jedną stronę do wysokiej i pozostawiając jedną stronę bez ciepła. Przebić dno jednorazowej patelni z folii aluminiowej kilka razy czubkiem noża.
Umieść patelnię na elemencie grzewczym po podgrzanej stronie grilla; dodaj 1 1/2 szklanki wiórów drewnianych do patelni.
Umieść kolejną jednorazową patelnię z folii aluminiowej (Nie przekłuwać patelni) na nieogrzewanej stronie grilla.
Wlać 2 szklanki wody na patelni.
Niech wióry stać na 15 minut lub do palenia; zmniejszyć ciepło do średnio-niskie. Utrzymuj temperaturę na poziomie 22
Umieść stojak do grilla na grillu.
Umieść mostek w małej patelni do pieczenia i umieść patelnię na stojaku grillowym po nieogrzanej stronie. Zamknij pokrywkę; gotuj przez 6 godzin lub do czasu, aż termometr do mięsa zarejestruje 19
Dodaj 1 1/2 szklanki wiórów co godzinę przez pierwsze 4 godziny; przykryć patelnię folią na pozostałe 2 godziny.
Odstawić, pokryte, 30 minut.
Rozpakować mostek, rezerwując soki; przyciąć i wyrzucić tłuszcz.
Umieść dużą plastikową torbę z zamkiem błyskawicznym wewnątrz szklanej miary na 4 filiżanki.
Wlać soki przez sito do worka; wyrzucić ciała stałe.
Pozostawić krople na 10 minut (tłuszcz wzrośnie do góry). Uszczelnij torbę; ostrożnie oderwij 1 dolny róg torby.
Spuścić kapiące do miski, zatrzymując się, zanim tłuszcz osiągnie otwarcie; wyrzucić tłuszcz.
Mostek pokroić na cienkie plastry; podawać z sokami.