Karmelowe Jabłka

Karmelowe Jabłka
Jabłka karmelowe wymagają ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 561 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Mieszanka skondensowanego mleka, brązowego cukru, syropu klonowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jak zrobić jabłka karmelowe}Szarlotka jabłka karmelowe, Karmelowe Jabłka, oraz Karmelowe Jabłka.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 12 drewnianych patyczków
2
Połącz wszystkie składniki razem, z wyjątkiem jabłek, w dużym rondlu i mieszaj drewnianą łyżką na średnim ogniu, aż cały cukier się rozpuści i nie będzie ziarnisty. Użyj mokrej szczoteczki do ciasta, aby przetrzeć boki patelni, aby rozpuścić kryształy cukru, które mogą powstać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Przypiąć termometr cukierki na boku patelni i doprowadzić mieszaninę cukru do toczenia wrzenia na średnim ogniu, i gotować, aż termometr czyta 236 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Wlać do miski ze stali nierdzewnej i pozostawić do ostygnięcia do 200 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Podczas gdy syrop stygnie, wciśnij drewniany patyk do każdego jabłka od góry przez rdzeń. Kij powinien być wystarczająco głęboki, aby nie spadł, gdy zanurzysz jabłko w karmelu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I PosiekanychSłoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
6
Linia arkusz cookie z matą silikonową do pieczenia lub papieru woskowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Zanurz każde jabłko w karmelu 200 stopni F, uważnie obserwując, aby nie zanurzyć palców w karmelu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I PosiekanychSłoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
8
Usuń nadmiar karmelu, obracając jabłka nad miseczką karmelu, a następnie przenieś do arkusza ciastek. Powtórz z pozostałymi jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Schłodzić przez 15 minut, a następnie wyjąć je z maty silikonowej lub woskowanego papieru.
10
Przełożyć na półmisek i podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn