Karmelki
Need a bezglutenowa i wegetariańska przystawka? Karmelki mogą być super przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Ten przepis służy 64 i kosztuje 9 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 55 minut. Mieszanka masła, syrop kukurydziany, śmietana do bicia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Karmelki z dyni (i typowe błędy popełniane podczas robienia karmelków), Karmelki I, oraz Karmelki Piernikowe.
Instrukcje
Nasmaruj dno i boki kwadratowego naczynia do pieczenia, 8x8x2 lub 9x9x2 cali, masłem.
Podgrzać wszystkie składniki do wrzenia w ciężkim rondlu 3-litrowym na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować około 35 minut, często mieszając, do 118° na termometrze cukierkowym lub do momentu, gdy niewielka ilość mieszaniny upuszczona do filiżanki bardzo zimnej wody tworzy twardą kulkę, która utrzymuje swój kształt aż do wciśnięcia. Natychmiast rozprowadzić w naczyniu do pieczenia. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin.
Pokrój na 8 rzędów po 8 rzędów, używając nożyczek kuchennych lub ostrego noża. Owiń pojedynczo w papier woskowany lub folię. Pakowane cukierki przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.