Karmelizowana tarta z cebulą i boczkiem kanadyjskim
Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 12g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i zbierz wodę, liście szałwii, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Karmelizowana cebula i boczek kanadyjski, Tarta z boczkiem i karmelizowaną cebulą i The Best of 2011, oraz Canadian Bacon Onion Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń 2 arkusze folii z uniwersalnego lekkiego kawałka. Dopasuj ciasto, folię do góry, do 9-calowej okrągłej patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Usuń górne arkusze folii. Naciśnij ciasto w dolnej i górnej części patelni; złóż nadmiar skorupy z powrotem i naciśnij, aby wzmocnić boki. Dno i boki ciasta przebić lekko widelcem; zamrozić 10 minut. Dno ciasta wyłożyć kawałkiem folii; na folii ułożyć ciężarki do ciasta lub suszoną fasolę.
Piec w 400 przez 20 minut lub do lekko rumiane.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 37
Ciasto równomiernie posmarować musztardą.
Piec dodatkowe 5 minut lub do czasu zakończenia. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i cukier; zmniejszyć ogień, i gotować 10 protokół, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać w 1/2 szklanki wody; gotować 25 minut lub aż cebula będzie jasnobrązowy i ciecz zgęstnieje, dodając pozostałe 1/4 szklanki wody, 1 łyżka na raz, w razie potrzeby.
Zdjąć z ognia; wymieszać z boczkiem, natką pietruszki, 1 łyżeczką pieprzu, a następnie 4 składnikami (przez gałkę muszkatołową).
Umieścić masło w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski; kuchenka mikrofalowa na wysoki przez 30 sekund lub do roztopienia masła.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek, mieszając, aby połączyć.
Połącz mieszaninę masła, pozostałe 3/4 łyżeczki pieprzu, mieszankę farszu i bulion, mieszając do wilgotności.
Posypać ostudzoną skórkę serem. Łyżka mieszanki cebuli na ser; top z mieszanką farszu.
Ułożyć tartę na blasze do pieczenia.
Piec w 375 przez 25 minut lub do złotego koloru. Cool 10 minut na stojaku drucianym.