Tuńczyk Z Azjatycką Sałatką

Tuńczyk Z Azjatycką Sałatką
Tuńczyk z azjatycką sałatą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 447 kalorii, 55g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na $9.1 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz ocet ryżowy, liście kolendry, ziarna pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Tuńczyk Ahi ze słodką i pikantną azjatycką sałatką, Zapiekane taco z tuńczykiem Ahi z azjatyckim sosem śliwkowym, oraz Azjatycki Burger z kurczaka z pikantnym majonezem z trawy cytrynowej i marynowaną azjatycką sałatką dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Prowincja Peju Merlot z oceną 4.5 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
Prowincja Peju Merlot
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia75
Magazyn