Karmelizowana cebula i koper włoski Crostini

Karmelizowana cebula i koper włoski Crostini
Karmelizowana cebula i koper włoski Crostini to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 80 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, sól i pieprz, masło i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 57 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Crostini z karmelizowanym dżemem cebulowym, Karmelizowana Cebula I Jabłko Crostini, oraz Karmelizowana cebula i kozi ser Crostini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić z 2 łyżkami. oliwa z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać koper włoski i cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zacznie brązowieć, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Wlać wino, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor i miękkie, 8 do 10 minut dłużej. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Posmaruj obie strony plastrów bagietki pozostałymi 3 łyżkami. oliwę z oliwek i umieścić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
BagietkaBagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Piec, aż krawędzie będą złote, 6 do 8 minut na stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Łyżka 1 obfita łyżka. z polewa na każdym tosty kawałek bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
8
W razie potrzeby udekoruj zarezerwowanymi liśćmi kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W57 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn