Karmelizowana cebula i koper włoski Crostini
Karmelizowana cebula i koper włoski Crostini to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 80 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, sól i pieprz, masło i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 57 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Crostini z karmelizowanym dżemem cebulowym, Karmelizowana Cebula I Jabłko Crostini, oraz Karmelizowana cebula i kozi ser Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić z 2 łyżkami. oliwa z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać koper włoski i cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zacznie brązowieć, 20 do 25 minut.
Wlać wino, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor i miękkie, 8 do 10 minut dłużej. Doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Posmaruj obie strony plastrów bagietki pozostałymi 3 łyżkami. oliwę z oliwek i umieścić na blasze do pieczenia.
Piec, aż krawędzie będą złote, 6 do 8 minut na stronę.
Łyżka 1 obfita łyżka. z polewa na każdym tosty kawałek bagietki.
W razie potrzeby udekoruj zarezerwowanymi liśćmi kopru włoskiego.