Karczoch Orzo Pilaf

Karczoch Orzo Pilaf
Karczoch Orzo Pilaf może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 94 centów za porcję. Mieszanka bulionu warzywnego, parmezanu, pora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pilaw Orzo z pieczarkami, Orzo-Brokułowy Pilaf, oraz Pilaf Brokułowy Orzo.

Instrukcje

1
W dużej patelni nonstick, saute por i orzo w oleju przez 3 minuty lub aż por będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać bulion, wodę i włoską przyprawę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 15 minut lub do momentu wchłonięcia cieczy. Wymieszaj karczochy i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Trójkolorowe Chipsy TacoTrójkolorowe Chipsy Taco
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
3
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn