Karczoch Focaccini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Focaccini z karczocha. Za $1.49 za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis daje 8 porcji z 370 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka marynowanych serc karczochów, sera, pomidorów winogronowych i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 45%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Mini grillowane serca karczochów z niskotłuszczowym szpinakiem i dipem z karczochów, Mini grillowane serca karczochów z niskotłuszczowym szpinakiem i dipem z karczochów, oraz Sałatka z karczochów, pomidorów Cherry i fety z karczochami-Pesto Crostini.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. lekko spryskaj blachę do pieczenia sprayem do gotowania i odstaw na bok.
Rozwiń i oddziel ciasto biszkoptowe. Wklep każdy biszkopt do rund o grubości 1/4 cala.
Ułóż na przygotowanej blasze do pieczenia. Zrób" dołeczki " w każdej rundzie opuszkami palców.
W małej misce wymieszaj oliwę z oliwek, czosnek i włoską przyprawę. Za pomocą pędzla do ciasta posmaruj wierzchy mieszanką oliwy z oliwek.
Umieść 2 ćwiartki karczocha na każdej rundzie i około 5 połówek pomidorów winogronowych i posyp 2 łyżkami pokruszonego sera pleśniowego
Piec w piekarniku przez 13 do 15 minut lub na złoty kolor.