Karaiby ryż i groszek jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, pietruszkę, skórkę cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni środkowoamerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karaiby ryż i groszek, Caribbean Peas & Rice, oraz Caribbean Curry Black Eyed Peas Z Plantanami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podsmażyć cebulę i czosnek w gorącym oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 1 do 2 minut lub do przezroczystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodać ryż i kolejne 3 składniki; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta i ryż jest miękki. Wymieszać z groszkiem, natką pietruszki, skórką cytryny i solą.
Gewurztraminer, Pinot Gris i Riesling są doskonałym wyborem na Karaiby. Będziesz chciał zdecydować się na wina z odrobiną słodyczy, gdy mamy do czynienia z pikantnymi daniami karaibskimi. Serwuj te wina schłodzone, aby były jeszcze bardziej orzeźwiające. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Clos Gaensbroennel Gewurztraminer. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.