Kapusta smażona z czosnkiem, szalotką i kaparami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać smażone jarmuż z czosnkiem, szalotki, i kapary spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jeśli masz kapary, szalotki, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Kapusta Smażona Z Czosnkiem, Szalotką I Kaparami, Pieczone Słodkie Ziemniaki Z Podsmażoną Szalotką, Czosnkiem I Pieczarkami, oraz Kapusta Smażona Z Czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś bardzo duży garnek osolonej wody dooil.
Dodać jarmuż i gotować, aż prawie miękkie, o 8 protokół.
Drenaż. Opłukać kapustę pod bieżącą wodą.
Spuścić ponownie. Coarselychop kale. DO przodu: może być wykonany 6 godzin. Kryj się i wyluzuj.
Rozgrzać olej w dużym garnku (preferablynonstick) na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i sauté do miękkości, ale nie brązowy, ok. 3 minut.
Dodać czosnek i kapary; wymieszać 1minute. Wymieszać jarmuż i smażyć do miękkości i ogrzane przez, o 7 protokół.Doprawić do smaku grubą solą i pieprzem.
Przenieść jarmuż do dużej miski i służyć.