Kapusta Smażona

Kapusta Smażona
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Kapusta smażona może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. 560 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, Młody jarmuż, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pikantna Kapusta Smażona + 5 Zdrowych Kapust, Kapusta Smażona, oraz Kapusta Smażona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oliwę z oliwek rozgrzać w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać czosnek i gotować do miękkości, ale nie kolorowe. Podnieść ciepło do wysokiej, dodać bulion i jarmuż i wrzucić do połączenia. Przykryć i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
JarmużJarmuż
3
Zdjąć pokrywę i nadal gotować, mieszając, aż cała ciecz odparuje. Doprawić solą i pieprzem do smaku i dodać ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn