Kantoński Chicken Chop Suey
Kantoński Chicken Chop Suey może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 915 kalorii, 50g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.22 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka kawałków nerkowca, połówki piersi kurczaka, warzywa stir-fry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Spróbuj Kantoński Chicken Chop Suey, Chicken Chop Suey, oraz Wieprzowina, wołowina lub kurczak Chop Suey dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Podczas gotowania ryżu, pokroić kurczaka na kawałki 1/2 cala. Spray 12-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; posypać przyprawioną solą. Stir-fry 4 do 6 minut lub aż brązowy.
Dodaj warzywa i wodę na patelnię.
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do medium. Przykryć i gotować 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą chrupiące-miękkie. Wymieszać z sosem stir-fry i miodem; podgrzać.
Ryż i makaron podzielić między miseczki. Top z mieszanki kurczaka.