Kantalupa Basil Salsa

Kantalupa Basil Salsa
Salsa Bazyliowa z kantalupą może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 60 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, sok z limonki, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Kantalupa Basil Salsa, Kantalupa-Granita bazyliowa, oraz Kantalupa i Prosciutto z olejkiem bazyliowym.

Instrukcje

1
Wrzucić wszystkie składniki w misce i odstawić, przykryte i schłodzone, 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn