Flank Steak Sandwiches to bez nabiału danie główne. Ten przepis służy 6. Za $3.18 za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 543 kalorii, 24g białka, oraz 31g tłuszczu. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną musztardę, mielony imbir, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek, możesz śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i Parfait jogurtowy jako deser. 14 osób próbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kanapki Ze Stekiem Z Grilla, Kanapki ze stekiem z grilla (lub pieczone) z boku, oraz Pieczone Kanapki Ze Stekiem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszać cebulę, wino, sos sojowy, 1/4 szklanki oliwy z oliwek, 2-1/2 łyżeczki czosnku, musztardy i imbiru.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Wlej 1-3 / 4 filiżanki do dużej zamykanej plastikowej torby; dodaj stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Wlej pozostałą marynatę do innej zamykanej plastikowej torebki; dodaj paprykę i cebulę. Uszczelnij torby i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na 3 godziny lub na noc, od czasu do czasu obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4
Odcedź i wyrzuć marynatę ze steku. Używając szczypiec z długim uchwytem, zanurz ręcznik papierowy w oleju spożywczym i lekko posmaruj ruszt grillowy. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 6-7 minut z każdej strony lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądane wysmażenie (dla średnio rzadkich termometr powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Potrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, Julienne
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
5
Odcedź i wyrzuć marynatę z warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Potrójne, Przycięte
6
Umieść w koszu grillowym. Grilluj bez przykrycia na średnim ogniu przez 9-11 minut lub do miękkości, często mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
W małej misce wymieszaj pieprz, pozostały olej i czosnek; posmaruj ścięte boki bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek
Drażetki Z Białą Perłą
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Stek działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Rezerwa Tinga Pinot Noir z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tinga Reserve Pinot Noir
Uwodzicielski, jasny kolor granatu. Na nosie świeże czerwone jabłka z nutą słodkich migdałów, ma gładkie garbniki o jasnej kwasowości i owocowym wykończeniu.