Kanapki Z Tuńczykiem Nicoise

Kanapki Z Tuńczykiem Nicoise
Kanapki z tuńczykiem Nicoise to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 696 kalorii. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz ocet winny, oliwki nicoise, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Piknikowy Tydzień: Kanapki Z Tuńczykiem Nicoise, Kanapka Z Tuńczykiem Nicoise, oraz Grillowany Tuńczyk Niçoise.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Maddaleny Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn