Kanapki z sorbetem malinowym i bezą
Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, krem z kamienia nazębnego, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Beza migdałowa z sorbetem malinowym, Malinowy Sorbet, oraz Malinowy Placek Bezowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować bezy, przykryj dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Narysuj 2 prostokąty (8 x 12 cali) na papierze. Odwróć Papier i zabezpiecz taśmą maskującą.
Połącz pierwsze 3 składniki, mieszając trzepaczką.
W dużej misce umieścić śmietanę z kamienia nazębnego i białek i ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany. Stopniowo dodawać mieszaninę cukru, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty(nie underbeat).
Dodać ocet i wanilię i ubić do połączenia. Mieszaninę białka jaj podzielić równomiernie między narysowane prostokąty; rozprowadzić mieszaninę białka jaj na zewnętrznych krawędziach każdego prostokąta.
Piec w 250 przez 2 godziny lub do wyschnięcia. Wyłącz piekarnik; częściowo otwórz drzwi piekarnika. Bezy schłodzić w piekarniku 1 godzinę.
Wyjąć z piekarnika. Ostrożnie usuń bezy z papieru.
Aby przygotować kanapki, rozłóż sorbet na płaskiej stronie 1 bezy; wierzch z pozostałą bezą, płaską stroną w dół, delikatnie naciskając. Owinąć kanapkę szczelnie w folię; zamrozić 4 godziny lub do firmy. Rozwiń i pokrój kanapkę na pół wzdłuż.
Pokrój każdą połowę w poprzek na 6 (2 x 4 cale) sztuk.
Wytnij każdy kawałek na pół po przekątnej, tworząc 24 Trójkąty.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje na mrożony deser. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "