Kanapki z grilla Tempeh duszone z papryką i cebulą
Grillowane kanapki Tempeh duszone z papryką i cebulą może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jeśli masz bułki hamburgerowe, cebulę, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tempeh z grilla z papryką, Kotlety wieprzowe duszone z papryką i cebulą, oraz Chinoan i słodkie ziemniaki "POLENTA" z duszoną cebulą i papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 9 składników w małej misce, mieszając trzepaczką.
Tempeh pokroić na pół wzdłuż; pokroić plastry na pół.
Plastry tempeh Brush, papryka, i cebula z mieszaniną ketchup.
Miejsce na grill rack pokryte sprayem do gotowania; grill 4 minut z każdej strony lub aż tempeh jest dokładnie ogrzany.
Usuń tempeh, papryka, i cebula z grilla.
Paprykę pokroić w paski o szerokości 1/2 cala; cebulę oddzielić na pierścienie.
Miejsce 1 tempeh kawałek na dolnej połowie każdej bułki. Top każdy plaster tempeh z jedną czwartą papryki, jedną czwartą cebuli, a górna połowa bułki.