Kanapka z szynką i Mortadelą z Provolone i marynowaną ostrą papryką

Kanapka z szynką i Mortadelą z Provolone i marynowaną ostrą papryką
Kanapka z szynką i Mortadelą z Provolone i marynowaną ostrą papryką może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Jedna porcja zawiera 855 kalorii, 43g białka, oraz 55g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,03 USD za porcję. 54 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Foodnetwork wymaga sera provolone, oliwy z oliwek, bułek kanapkowych ciabatta i soli. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 90%. Ten wynik jest spektakularny. Panini z Mortadelą, marynowaną czerwoną cebulą i dojrzałym Provolonem, Gorące i wędzone cheeseburgery z boczkiem i marynowaną papryką wiśniową, oraz Smak Marynowanej Papryki są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do średniego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1
Grilluj Fresno i paprykę, aż będą czarne na zewnątrz. Włóż do miski, przykryj folią i odstaw na 10 minut. Odkryj miskę i pozwól papryce ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Usuń czarny zwęglenie z zewnętrznej strony papryki i usuń nasiona. Grubo posiekaj wszystkie papryki i umieść w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj pozostałe składniki i połącz.
4
Pozostaw na co najmniej 1 godzinę przed użyciem.* Wskazówka: To świetna rzecz do przodu lub zrób dużą partię i trzymaj ją w nieskończoność w lodówce.
1
Przetnij bułki ciabatta wzdłuż na pół, pozostawiając 1 długi bok nienaruszony. Wyciągnij wnętrze i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka CiabattaRolka Ciabatta
2
Połącz ocet i oliwę z oliwek w małej misce i posmaruj wnętrze każdej rolki. Pamiętaj, aby równomiernie i dokładnie przykryć wszystkie części chleba (nie przegap żadnych rogów.) Możesz mieć resztki octu i oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Połóż 4 kawałki sera provolone w każdej bułce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
5
Rozłóż równą warstwę pieprzu na 1 stronie każdej bułki. Ponownie upewnij się, że jest to równa warstwa, każdy kęs musi być taki sam! Marszcz 2 kawałki szynki i delikatnie ułóż je w puszystej równej warstwie na smaku pieprzu. Powtórz ten proces z mortadelą. Bardzo ważne jest, aby mięso było marszczone i nie składane w płaski kawałek. Złożony kawałek mięsa daje gęstą, gęstą kanapkę, która jest trudna do zjedzenia. Upewnij się również, że szynka i mortadela są równomiernie rozmieszczone w całej kanapce. Zamknij kanapkę i daj trochę prasy, aby zabezpieczyć. Zawiń kanapkę w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
MortadellaMortadella
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
1
Piecz kanapkę w nagrzanym piekarniku przez 15 do 20 minut lub do momentu, gdy ser się rozpuści, a kanapka będzie gorąca do końca. Prasa panino to również świetny sposób na podgrzanie tego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Podawaj na pojedynczych talerzach i ciesz się.
3
Świetna kanapka to naprawdę piękna rzecz!
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn