Kanapka Kubańska tłoczona z masłem czosnkowym Dijon
Kanapka Kubańska tłoczona z masłem czosnkowym Dijon wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 10g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.36 za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać masło, musztarda dijon, ser szwajcarski, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Kanapka Z Szynką Prasowana "Barbe-Cuban", Kanapki Kubańskie Tłoczone, oraz Kanapki Kubańskie Tłoczone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować masło, usuń białą papierową skórę z główki czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków); skropić olejem. Owinąć głowę w folię.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę; ostudzić 10 minut. Oddzielne goździki; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki.
Połączyć miąższ czosnku, musztardę i masło w małej misce; odstawić.
Aby przygotować kanapki, czerpać wewnątrz połówek rolki, pozostawiając 1/2-calową skorupę.
Rozłóż około 2 łyżeczki masła czosnkowego na ściętych bokach górnej i dolnej połowy każdej rolki. Ogórki kiszone, indyka, szynkę i ser układać równomiernie na dolnych połówkach bułek; od góry z górnymi połówkami.
Rozgrzać nieprzywierającą patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj 2 kanapki do patelni.
Umieść żeliwną lub ciężką patelnię na kanapkach i naciśnij delikatnie, aby spłaszczyć. Grill 4 minuty z każdej strony lub aż ser topi się i chleb jest tosty. Powtórz procedurę z pozostałymi 2 kanapkami.
Kanapki pokroić na pół po przekątnej i od razu podawać.