Kameruński smażony szpinak
Kameruński smażony szpinak może być właśnie bezglutenowym, bezmlecznym, paleolitycznym i wegetariańskim przepisem lakto ovo, którego szukałeś. Za 4,41 dolara za porcję otrzymasz przystawkę dla 3 osób. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 5 g białka i 5 g tłuszczu. Ten przepis polubiło 34 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szpinaku baby, oliwy z oliwek, czosnku w proszku i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał doskonały wynik łyżeczkowy wynoszący 98%. Podobne przepisy obejmują bramę kameruńską, smażony ryż ze szpinakiem i jajka sadzone ze szpinakiem.
Instrukcje
Rozgrzej oliwę z oliwek w woku lub dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj grzyby i cebulę i smaż, aż będą mniej więcej w połowie gotowe. Wrzuć szpinak i obficie posyp czosnkiem w proszku. Smaż, aż szpinak zwiędnie, około 5 do 7 minut.