Kalafior Supreme
Kalafior Supreme to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, masło, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Kalafior Supreme, Kalafior Supreme, oraz Brokuł I Kalafior Supreme dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać jeden cal wody do wrzenia w rondlu na średnim ogniu.
Dodać różyczki kalafiora i gotować pod przykryciem przez 7 do 9 protokół, lub do miękkości.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Pieczarki Saute, cebula, i migdały. Wymieszać z bulionem z kurczaka. Rozpuścić skrobię kukurydzianą w wodzie i stopniowo mieszać do mieszaniny grzybów. Gotować do zgęstnienia.
Wlać mieszankę grzybową na gorący kalafior i podawać.