Kaboby Wołowe Curry Z Sosem Jadeitowym
Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 12 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz drewniane szaszłyki, mccormick Gourmet repertoire indian curry powder, mccormick Gourmet repertoire garam masala i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kaboby Wołowe Curry, Kaboby Wołowe Curry, oraz Kaboby Wołowe Z Sosem Chrzanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Drewniane szaszłyki moczyć w wodzie 30 minut.
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko).
Ubij razem olej z orzeszków ziemnych i następne 5 składników w dużej misce do wymieszania.
Dodaj kawałki steku i wrzucić do herbu. Nawlecz wołowinę na szaszłyki.
Wołowina z grilla, przykryta pokrywą grilla, ponad 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła, 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Szaszłyki ułożyć na półmisku i skropić sosem Jadeitowym.
Posypać prażonym płatkowym kokosem.