Kabobs z szynką i kiełbasą

Kabobs z szynką i kiełbasą
Ham' n ' Sausage Kabobs is a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz syrop klonowy, musztarda dijon, miód i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać wędzoną kiełbasę, można śledzić to danie główne z Upiorne pajęcze ciasta jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Kiełbasa Kabobs, Kabobs Z Kiełbasą I Kurczakiem, oraz Kiełbasa Polinezyjska Kabobs.

Instrukcje

1
Na metalowych lub nasączonych drewnianych szaszłykach, na przemian nawlecz kiełbasę i szynkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
2
Umieścić na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
3
Połącz pozostałe składniki; pędzel kabobs.
4
Piec w temperaturze 375° przez 10-15 minut lub do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn