Kabaczek Marynowany
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać marynowane Squash spróbować. Ten przepis służy 40 i kosztuje 17 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 55 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 91 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz nasiona gorczycy, sól, mieloną kurkumę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Marynowane Dziecko Squash, Marynowany Żółty Squash, oraz Piklowany Squash Judy.
Instrukcje
W dużym garnku nie Aluminium, połączyć squash, papryka i cebula. Przykryć solą i odstawić na 2 godziny, aby uwolnić płyny. Mieszaj od czasu do czasu.
Tuż przed 2 godzin, połączyć cukier, ocet, nasiona gorczycy, kurkuma i nasiona selera w rondlu. Doprowadzić do wrzenia.
Odcedzić słony płyn z warzyw.
Wlać przyprawy solanki na warzywa, i odstawić na 2 więcej godzin.
Doprowadzić do wrzenia jeszcze raz i gotować na wolnym ogniu przez około 5 minut. Chochla do 1 kufla sterylnych słoików, napełniając płynem w granicach 1/4 cala od góry. Wytrzyj felgi czystym ręcznikiem i rozprowadź cienką szpatułkę wokół wnętrza słoika, aby usunąć pęcherzyki powietrza. Uszczelnienie pokrywkami i pierścieniami. Proces przez 10 minut w gotującej się kąpieli wodnej, aby całkowicie uszczelnić.