Johnsonville Łatwa Kiełbasa Pizza
Przepis Johnsonville łatwy kiełbasa Pizza może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w przybliżeniu 45 minut. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 819 kalorii. Ten przepis służy 4. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 17 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pieprz, mielona kiełbasa, wstępnie pieczone paczkowane ciasto pizzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wędzona kiełbasa, Figa i szaszłyki Manchego Plus wygraj kartę podarunkową Visa o wartości 100 USD od Johnsonville Sausage, Johnsonville Sausage Balls, oraz Johnsonville ® Italian Sausage Rigatoni.
Instrukcje
Wyjąć kiełbasę z osłonki i uszczypnąć na drobne kawałki.
SOS rozprowadzić na skórce; posypać 1 szklanką sera.
Dodać kawałki włoskiej kiełbasy i zielony pieprz.
Wierzch z pozostałym serem.
Piec zgodnie ze wskazówkami opakowania skórki lub do momentu, gdy kiełbasa nie będzie już różowa (160 stopni F), a ser topi się.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 23 dolarów za butelkę.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.