Johnsonville® Trzy Ser Włoski Styl Kurczaka Kiełbasa Patelnia Pizza
Johnsonville® trzy ser włoski styl kurczaka kiełbasa patelnia Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 61g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 1528 kalorii. Na 6,61 zł / porcja, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka trzech kiełbasy z kurczaka, pepperoni, sos do pizzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Johnsonville wędzony kurczak włoska kiełbasa i brokuły Rigatoni, Johnsonville wędzony kurczak włoska kiełbasa i brokuły Rigatoni, oraz Johnsonville ® Włoska Kiełbasa Lasagne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Upiec ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem, w 12-calowej patelni, połączyć sos do pizzy, kiełbasa i pepperoni. Doprowadzić na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Cut pizza crust w kwadraty; zorganizować na mieszaninę kiełbasy na patelni.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 wino w Top 50 Win Vinepair 2018intense rubinowy kolor czerwony z delikatnym nosem jeżyn i nutami czarnej porzeczki, balsamicznymi i pikantnymi nutami. Wino wykazuje doskonałą strukturę kwasową, dobrze zrównoważone, eleganckie taniny. Uderzenie w usta jest aksamitne i trwałe.