John Besh ' s Choucroute garnie Recipe

John Besh ' s Choucroute garnie Recipe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać John Besh Choucroute garnie przepis spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 942 kalorie, 29g białka, oraz 66 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.28 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka boczku, ziemniaków, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to John Besh ' s Mussel & Swiss Chard Soup Recipe, Choucroute Garnie, oraz Choucroute Garnie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozgrzać olej w garnku o średnim dnie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodać połowę cebuli, marchew i seler i gotować do miękkości, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać 2 szklanki wody, wino i wieprzowinę i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, przełożyć do piekarnika i dusić, aż brzuch będzie miękki, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Pozostawić do ostygnięcia w duszonym płynie. Odstawić brzuch wieprzowy na bok, następnie odcedzić i zarezerwować płyn.Wymieszać boczek z grubym dnem na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Dodać pozostałe cebule i gotować do miękkości, o 10 protokół. Zmniejszyć ogień do średniego, dodać duszony brzuch wieprzowy, szynkę, kapustę kiszoną, kminek, jagody jałowca i liść laurowy. Przykryć płynem do duszenia reserved i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu około 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Do kiszonej kapusty dodaj ziemniaki, kiełbasę czosnkową i miód, przykryj i gotuj na parze przez 30 minut more.To podawać, pokroić brzuch wieprzowy na kawałki. Wyrzucić liść laurowy. Kapustę kiszoną ułożyć na obfitym talerzu, a mięso i ziemniaki ułożyć na wierzchu.Wypróbuj te przepisy z kapustą kiszoną Na Food Republic: super tajny przepis na kapustę kiszoną DBGB
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
8
Przepis Na Placek Z Kiełbasą I Kiszoną Kapustą
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
9
Jak Zrobić Kapustę Kiszoną
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn