Jl ' s Cognac Chicken
Jl ' s Cognac Chicken to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 1. Na 6,4 USD za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 98 g tłuszczu, oraz w sumie 1306 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz brandy, połowę piersi kurczaka, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest dobre. Spróbuj Pan Pieczony kurczak z sosem musztardowym koniakowym, Przyprawiony Kurczak z Risotto, kremem koniakowym z dzikich grzybów i zapiekanymi rampami, oraz Musztarda Koniakowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój pierś z kurczaka w paski o średnicy 1 cala. Doprawić czosnkiem w proszku, czarnym pieprzem, rozmarynem i przyprawioną solą. W małej patelni brązowe paski kurczaka w gorącym oleju.
Wyjąć z patelni i odstawić.
Dodać grzyby na patelni i saute przez 3 do 4 minut na średnim ogniu. Gdy grzyby wydają się lekko rumiane, dodaj ciężką śmietanę i koniak, stale mieszając, aby krem nie zsiadł.
Zmniejszyć sos do uzyskania pożądanej konsystencji.
Dodać paski kurczaka na patelni, mieszając tak, że są pokryte sosem. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 3 do 4 minut lub aż kurczak jest gotowane przez i nie Różowy wewnątrz.