Jicama, cukinia i czerwona papryka Sałatka
Jicama, cukinia i sałatka z czerwonej papryki może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 74 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, liście sałaty, jicama i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym słoiczku z ciasną pokrywką wstrząsnąć składnikami dressingu.
W dużej misce, wymieszać cukinię, papryka i jicama.
Wlać sos na mieszaninę; delikatnie wymieszać.
Ułóż sałatę na 4 pojedynczych talerzach sałatkowych lub dużym półmisku. Łyżka mieszanki sałat na sałacie.