Jedno Danie Włoskie Ryby
Przepis na jedną z dań włoskiej ryby jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wody, niskiej wilgotności części odtłuszczone ser mozzarella, instant ryżu i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Danie Z Gotowanej Ryby, Włoskie Danie Gorące, oraz Łatwe Jedno Danie Pieczone Ryby Marinara.
Instrukcje
Połącz ryż z wodą W 1-1 / 2-qt. zapiekanka w mikrofalówce.
Umieścić rybę w jednej warstwie na ryżu; top z pomidorami.
Mżawka z opatrunkiem; przykryć.
Mikrofalówka na wysokości 10 min.; top z serem.
Kuchenka mikrofalowa, bez Obudowy, 2 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem i ryżem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.