Need a SOS bezglutenowy i bezmleczny? Japoński wpływ BBQ sos może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 74 centów za porcję. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów japońskiej kuchni. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka płatków pieprzu, ocet, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Domowy wegański sos BBQ, Włoski Wpływ Wegetariańskie Cottage Pie, oraz SOS Tonkatsu (Japoński sos Barbecue).
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać czosnek w gorącym oleju, aż pachnące, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Wymieszaj pastę pomidorową, sake, wodę, cukier, ocet, pastę miso, sos sojowy, sos Worcestershire, musztarda, chili w proszku, imbir i płatki czerwonej papryki z czosnkiem w rondlu; doprowadzić do duszenia i gotować, często mieszając, aż zgęstnieje, o 30 protokół.
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.