Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać jak zrobić zupę wieprzową Wonton spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,44 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 495 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś groszek cukrowy, jajko, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Zupa Wieprzowa Wonton, Zupa wieprzowo-krewetkowa z brokułami i Escarole, oraz Wieprzowina i szpinak Wonton.
Instrukcje
1
W dużej misce ubić wino ryżowe i skrobię kukurydzianą.
Dodaj mieloną wieprzowinę, 2 łyżki zielonej cebuli, sos sojowy, imbir, olej sezamowy i cukier; mieszać, aż dobrze połączone i pasty, o 10 protokół. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Wieprzowina Mielona
Szklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Umieść około 1 łyżki mieszanki wieprzowej na środku opakowania wonton.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4
Szczotkuj krawędzie z ubitym jajkiem i szczyp krawędzie do uszczelnienia, tworząc małą torebkę. Powtórz z pozostałymi opakowaniami wonton i mieszaniną wieprzową. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wonton Wrappers
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
5
Umieść wkładkę do parownika w rondlu i napełnij wodą tuż poniżej dna parownika. Doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Dodaj bok choy, groszek przystawki, marchew, i 2 łyżki zielonej cebuli, przykryć, i pary do miękkości, 2 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Groszek Cukrowy
Bok Choy
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
7
Wyjąć i równomiernie rozprowadzić pomiędzy 4 miseczki do zupy.
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.