Jak zrobić naleśniki z dyni to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 6. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. Przepis ten zachwycił 1833 osoby. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz cukier, mielone ziele angielskie, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pumpkin Praline patelnia ciasto + Jak zrobić domowe Puree z dyni, Naleśniki dyniowe z masłem dyniowym klonowym {KitchenAid #SavorTheSavings}, oraz Naleśniki z dyni z polewą masłem dyniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mąkę, brązowy cukier, biały cukier, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól połączyć w dużej misce i ubijać razem przez dwie minuty, aby napowietrzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Brązowy Cukier
Cukier Granulowany
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
Trzepaczka
2
W osobnej misce połącz puree z dyni, cynamon, imbir, ziele angielskie, jajko, mleko, 2 łyżki oleju roślinnego, sok z cytryny i skórkę z cytryny.