Jajka Ze Szparagami Benedykt

Jajka Ze Szparagami Benedykt
Jajka ze szparagami Benedict mogą być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 11g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szparagów, papryki, muffinek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jajka Ze Szparagami Benedykt, Proste jajka po benedyktyńsku ze szparagami, oraz Jajka Z Grzybami I Szparagami Benedykt podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szparagi umieścić w koszyku na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
2
Umieścić w dużym rondlu ponad 1 cal. z wody; doprowadzić do wrzenia. Przykryj i gotuj na parze przez 3-4 minuty lub do momentu, gdy będzie krucha. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Przygotuj sos holenderski zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem, w dużej patelni, przynieść 2-3 w. woda do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; dusić delikatnie. Przełom zimne jajka, po jednym na raz, w filiżance kremu lub Spodku. Trzymając naczynie blisko powierzchni wody, wsuń jajka, pojedynczo, do wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Gotować, odkryte, przez 3-5 minut lub aż białka są całkowicie ustawione i żółtka zaczynają gęstnieć. Łyżką wyciągnij każde jajko z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Aby złożyć, umieść 4 kawałki szparagów na każdej połowie muffinki; wierzch gotowanym jajkiem; posyp serem. Po 3 łyżkach sosu holenderskiego udekorować papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
Jajko GotowaneJajko Gotowane
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn