Jajka Ze Szparagami Benedykt

Jajka Ze Szparagami Benedykt
Jajka ze szparagami Benedict mogą być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 11g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szparagów, papryki, muffinek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jajka Ze Szparagami Benedykt, Proste jajka po benedyktyńsku ze szparagami, oraz Jajka Z Grzybami I Szparagami Benedykt podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szparagi umieścić w koszyku na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2
Umieścić w dużym rondlu ponad 1 cal. z wody; doprowadzić do wrzenia. Przykryj i gotuj na parze przez 3-4 minuty lub do momentu, gdy będzie krucha. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Przygotuj sos holenderski zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem, w dużej patelni, przynieść 2-3 w. woda do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; dusić delikatnie. Przełom zimne jajka, po jednym na raz, w filiżance kremu lub Spodku. Trzymając naczynie blisko powierzchni wody, wsuń jajka, pojedynczo, do wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Gotować, odkryte, przez 3-5 minut lub aż białka są całkowicie ustawione i żółtka zaczynają gęstnieć. Łyżką wyciągnij każde jajko z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Aby złożyć, umieść 4 kawałki szparagów na każdej połowie muffinki; wierzch gotowanym jajkiem; posyp serem. Po 3 łyżkach sosu holenderskiego udekorować papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
Jajko GotowaneJajko Gotowane
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn