Jajka gotowane i parmezan na opiekanej Brioche z Pistou
Jajka gotowane i parmezan na tosty Brioche z Pistou wymaga z grubsza 20 minut od początku do końca. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 621 kalorii, 22g białka, oraz 58 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka chleba jajecznego, oliwy z oliwek, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest dobre. Spróbuj Jajka gotowane i parmezan na opiekanej Brioche z Pistou, Tosty Brioche, Gotowane Jajko, Rukola I Sałatka Jabłkowa, oraz Jajka gotowane na opiekanej bagietce z kozim serem i czarnym pieprzem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Puree bazylia, czosnek i olej w mini procesor, aż bardzo gładkie. Doprawić pistou do smaku solą i pieprzem.
Dodaj wystarczającą ilość wody do średniej patelni do pomiaru 1 1/4 cale.
Sól obficie posypać wodą. Doprowadzić wodę na wolnym ogniu na średnim ogniu. Jajka rozbijamy po 1 naraz i delikatnie wsuwamy do wody. Gotować, aż białka są tylko zestaw i żółtka są nadal ciekłe, o 3 protokół.
Umieść gorące toasty na talerzach. Na wierzchu parmezan. Za pomocą szczeliny łyżka, przenieść 2 jaja, dobrze odsączone, do każdego kawałka brioche.
Jajka posypać solą i pieprzem.
Skropić trochę pistou i podawać.