Jajka gotowane i parmezan na opiekanej Brioche z Pistou

Jajka gotowane i parmezan na opiekanej Brioche z Pistou
Jajka gotowane i parmezan na tosty Brioche z Pistou wymaga z grubsza 20 minut od początku do końca. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 621 kalorii, 22g białka, oraz 58 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka chleba jajecznego, oliwy z oliwek, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest dobre. Spróbuj Jajka gotowane i parmezan na opiekanej Brioche z Pistou, Tosty Brioche, Gotowane Jajko, Rukola I Sałatka Jabłkowa, oraz Jajka gotowane na opiekanej bagietce z kozim serem i czarnym pieprzem Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Puree bazylia, czosnek i olej w mini procesor, aż bardzo gładkie. Doprawić pistou do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Dodaj wystarczającą ilość wody do średniej patelni do pomiaru 1 1/4 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Sól obficie posypać wodą. Doprowadzić wodę na wolnym ogniu na średnim ogniu. Jajka rozbijamy po 1 naraz i delikatnie wsuwamy do wody. Gotować, aż białka są tylko zestaw i żółtka są nadal ciekłe, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Umieść gorące toasty na talerzach. Na wierzchu parmezan. Za pomocą szczeliny łyżka, przenieść 2 jaja, dobrze odsączone, do każdego kawałka brioche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
BriocheBrioche
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Jajka posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
6
Skropić trochę pistou i podawać.
7
Bon Appétit
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia10
Magazyn