Jajecznica z serem obwarzanek
Jajecznica z serem może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 14g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz bajgla, szczyptę pieprzu, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Boczek z jajkiem makaron z serem, Kanapka z szynką, jajkiem i bajglem serowym, oraz Obwarzanki Z Wołowiną I Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 1 plasterek sera na pokrojonej stronie każdej połowy obwarzanka.
Połącz jajko, sól i pieprz w misce, mieszając trzepaczką. Roztopić masło w małej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać mieszankę jajeczną; gotować, bez mieszania, aż mieszanina ustawi się na dnie. Narysuj szpatułkę na dnie patelni, aby utworzyć twaróg. Kontynuuj gotowanie, od czasu do czasu mieszając, aż mieszanina jaj zostanie zagęszczona, ale nadal wilgotna. Natychmiast łyżka pół jajka na ser na każdej połowie obwarzanka.