Jajecznica z serem obwarzanek

Jajecznica z serem obwarzanek
Jajecznica z serem może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 14g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz bajgla, szczyptę pieprzu, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Boczek z jajkiem makaron z serem, Kanapka z szynką, jajkiem i bajglem serowym, oraz Obwarzanki Z Wołowiną I Serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść 1 plasterek sera na pokrojonej stronie każdej połowy obwarzanka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
BajgielBajgiel
2
Połącz jajko, sól i pieprz w misce, mieszając trzepaczką. Roztopić masło w małej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PieprzPieprz
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać mieszankę jajeczną; gotować, bez mieszania, aż mieszanina ustawi się na dnie. Narysuj szpatułkę na dnie patelni, aby utworzyć twaróg. Kontynuuj gotowanie, od czasu do czasu mieszając, aż mieszanina jaj zostanie zagęszczona, ale nadal wilgotna. Natychmiast łyżka pół jajka na ser na każdej połowie obwarzanka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
BajgielBajgiel
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn